Welkom op de website van Hotel Pension Banda!

Ons gezellige familiehotel ligt aan de rand van het centrum van Apeldoorn, in een groen en rustig deel van de stad. Hotel Pension Banda is gevestigd in een prachtig karakteristiek pand gelegen op 2 minuten loopafstand van Stadschouwburg Orpheus. In ons kleinschalig, gezellig Aunties Restaurant kunt u terecht voor een heerlijke lunch of een diner. Voor een drankje of een praatje neemt u plaats aan onze ruime sfeervolle bar of schuift u aan rond de open haard.

pag1 1

Recreatief
Apeldoorn is mede dankzij haar ligging op de Veluwe een zeer veelzijdige stad. Naast de bosrijke omgeving biedt Apeldoorn veel mogelijkheden op het gebied van uitgaan, kunst, cultuur en attracties.

Zakelijk
Hotel Pension Banda is gevestigd op 10 minuten loopafstand van het centrum en biedt de zakelijke gast die een verblijf voor langere periode zoekt, uitstekende faciliteiten zoals een snelle internetaansluiting.

Feesten en partijen
Het sfeervolle restaurant, Aunties Restaurant kunt u afhuren voor kleinschalige feesten en partijen, waarbij u de catering door ons laat verzorgen. Zo geniet u zelf meer van uw eigen feest.